Krabberøre
Krabberøre Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Krabberøre

nivå
Lett
totalt
10min

Krabberøre

Nyt det gode krabbekjøttet i en deilig krabberøre. Foto: Mette Møller

Inneholder

Skalldyr
Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.5 (2 stemmer)
Dette er enkel og supergod sommermat. Server gjerne med potetchips ved siden av, eller som på bildet – hjemmelaget baconsvor.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Kongekrabbe(skjell)
0.5bunt
Vårløk(finkuttet)
1ts
Sitron(revet skall)
1klype(r)
1bunt
Kruspersille(eller dill)

SLIK GJØR DU

  1. Skvis ut overflødig væske av det ferdigplukkede krabbeskjellet, da væsken gjør at røra kan bli slapp.

  2. Ha krabbekjøttet i en bolle, og rør inn kremost og litt majones. Smak til med et par rift med sitronzest og salt.

  3. Vend inn vårløk og friske urter til slutt. Persille og dill er godt, og estragon er også spennende til krabbe.

Nyt det gode krabbekjøttet i en deilig krabberøre. Foto: Mette Møller

Inneholder

Skalldyr
Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN