Krabberøre på toast
Krabberøre på toast Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Krabberøre på toast

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Krabberøre på toast

KRABBERØRE PÅ TOAST: Et friskt og deilig lunsjsmørbrød som både smaker godt og er fristende for øyet. 

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Med tynnskårne og syrlige eplebåter på toppen er dette et friskt og deilig lunsjsmørbrød som både smaker godt og er fristende for øyet.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1stk
Eple(i terninger)
1stk
Vårløk(hakket)
0.5stk
Rød chili(finhakket)
3ss
Majones(gjerne hjemmelaget)
Sitronsaft(smak til)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Bland renset krabbekjøtt fra hus og klør med epleterninger, hakket vårløk, finhakket chili, koriander og majones. Lag gjerne hjemmelaget majones, da smaker røra ekstra godt! 

  2. Smak til med litt sitronsaft, salt og svart pepper. Serveres på ristet eller grillet brød.

KRABBERØRE PÅ TOAST: Et friskt og deilig lunsjsmørbrød som både smaker godt og er fristende for øyet. 

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN