Kremet rødkålsalat med granateple
Kremet rødkålsalat med granateple Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Kremet rødkålsalat med granateple

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Kremet rødkålsalat med granateple

SYRLIG SALAT: Prøv den som tilbehør til julens middager.

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (2 stemmer)
En smakfull og lett syrlig salat med rødkål og kjerner av granateple som passer godt som tilbehør - gjerne til advents- og julematen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.25stk
Rødkål(finsnittet)

Dressing

1stk
Sitron(saften)

SLIK GJØR DU

  1. Finsnitt rødkålen.

  2. Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers. NB. Bare i skallet. Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er nemlig vanskelig å få av.

  3. Rør sammen ingrediensene til dressingen. Ha i kålen og bland sammen. Dryss granateplekjerner over.

SYRLIG SALAT: Prøv den som tilbehør til julens middager.

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN