Kremostparfait
Kremostparfait Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
5t

Kremostparfait

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
5t

Kremostparfait

Deilig parfait med mynte og jordbær. Denne parfaiten ligner en blanding av iskake og ostekake - noe som gjør smaken fantastisk god! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Spennende kremostparfait med mynte og jordbær! Serveres kald. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

300g
Kremost(naturell)
1.5dl

Pynt

0.5boks(er)
1stk
Sitron(revet skall)
2ss
Mynte(finstrimlet)

Bunn

0.5dl

SLIK GJØR DU

  1. Visp smør og melis mykt. Knus corn flakes og bland med smørkremen. Kle en brødform (ca. 1 ½ l) inn­vendig med plastfolie og trykk ut corneflakesblandingen, som settes kjølig.

    Visp fløten lett med kardemomme. Bland kremost, melis og eggeplommer. Visp eggehvitene til fast skum. Bland alt sammen og rør lett.

    Hell blandingen i formen med cornflakesbunnen og sett i fryseren i minst 4 timer før servering.

    Rens og skjær jord­bærene i biter. Bland ­jordbær med sitronskall, mynte og sirup.

    La parfaiten stå i værelsestemperatur i minst 30 minutter før den serveres. Fordel jordbærblandingen på toppen og evt litt på fatet.

Deilig parfait med mynte og jordbær. Denne parfaiten ligner en blanding av iskake og ostekake - noe som gjør smaken fantastisk god! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN