Kreolsk kyllingfilet
Kreolsk kyllingfilet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kreolsk kyllingfilet

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kreolsk kyllingfilet

NY VRI: Kylling kan tilberedes på utallige måter. Prøv for eksempel kreolsk kyllingfilet - laget i vaffeljern.

Foto: VAFFELJERNETS HEMMELIGHETER/ASCHEHOUG

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (27 stemmer)
Kyllingkjøttets milde egensmak gjør at alle sorter krydder og urter kan tilsettes, prøv denne kreolske varianten laget i vaffeljernet!Del kyllingfiletene på langs dersom du ønsker at det skal gå raskere, eller bruk litt tid og stek dem hele for et mer saftig resultat. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
Oregano(tørket)
1ts
Basilikum(tørket)
0.5ts
1ss
Svart pepper(nykvernet)
1ss
Nøytral matolje(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Gni kyllingen godt inn med krydderblandingen. Legg plastikk over, og la den stå i kjøleskapet i 30 minutter, så krydderet setter seg litt.

  2. Gni kyllingen godt inn med krydderblandingen. Legg plastikk over, og la den stå i kjøleskapet i 30 minutter, så krydderet setter seg litt.

  3. Litt olje i jernet, og legg kyllingen på. Lukk jernet.

  4. Er fileten veldig tykk og du bruker halv styrke, må du beregne ca. 14-15 minutter.

NY VRI: Kylling kan tilberedes på utallige måter. Prøv for eksempel kreolsk kyllingfilet - laget i vaffeljern.

Foto: VAFFELJERNETS HEMMELIGHETER/ASCHEHOUG

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (27 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN