nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min
Krispige ruter
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min
Krispige ruter
Fluffy, myk kake med deilig krisp i toppen, med mørk sjokolade. I stedet for Rice krispies kan du bruke grovknuste frokostflakes å blande i toppingen.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200 °. Kle en langpanne ca. 22 x 32 cm med bakepapir.
Rør smør og sukker luftig. Tilsett ett egg av gangen, og rør i deigen mellom hvert egg. Sikt i de tørre ingrediensene, og tilsett melken. Rør forsiktig.
Fordel røren i formen, og stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter.
Bryt sjokolade til toppingen i biter, og smelt i vannbad eller i mikroovnen. Rør smøret mykt, og tilsett det i den smeltede sjokoladen sammen med melis og vaniljesukker. Rør deigen et par minutter til den blir luftig.
Bland i krispies, og fordel glasuren jevnt over den kalde kaken. Sett den kaldt, og skjær i biter ved servering.