Krydret kjøttdeigsaus med karri
Krydret kjøttdeigsaus med karri Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Krydret kjøttdeigsaus med karri

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Krydret kjøttdeigsaus med karri

Kjøttdeigsaus med karri og sambal oelek. Server med nykokt ris og frisk salat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
En litt annerledes kjøttsaus som er perfekt å servere til kokt ris.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og hakk løken. Skjær kål i mindre biter. Stek grønnsakene i 1 ss olje sammen med smuldret buljongterning og krydder. Legg over i en kjele.

  2. Stek kjøttdeigen i resten av oljen. Legg den over i kjelen med grønnsakene. Tilsett fløte og 1 dl vann. La det småkoke i 5–10 minutter. Krydre med salt og pepper.

  3. Server kjøttdeigen med ris som kokes etter anvisning på pakken.

Kjøttdeigsaus med karri og sambal oelek. Server med nykokt ris og frisk salat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN