nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Krydret kyllingsuppe
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Krydret kyllingsuppe
Karri og kajennepepper gir god smak på suppen. Denne suppen kan du gjerne invitere venner på sammen med godt knekkebrød eller ferskt brød.
DETTE TRENGER DU
PERSONER400g
1ss
1ts
1klype(r)
1klype(r)
1ss
1stk
2ss
3dl
Yoghurt(matyoghurt)
8dl
1dl
Hvitvin(eller eplecideredikk)
2stk
Kyllingkraft (hønsebuljong)(terning)
1klype(r)
Timian(fersk)
SLIK GJØR DU
Skjær kyllingen i terninger og stek den i smøret. Strø over salt, pepper, karri og kajenne.
Snitt purreløken, skjær paprika i terninger og stek det lett. Strø over mel og spe med vann, vin og matyoghurt mens du rører. Tilsett buljongterningene.
La det koke opp og rør i kyllingterningene. Småkok suppen ca. 5 minutter og smak den til. Rør inn hakket timian og server suppen med f.eks. knekkebrød.