Kvikk Lunsj kake
Kvikk Lunsj kake Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
55min
totalt
1t 30min

Kvikk Lunsj kake

nivå
Middels
aktiv
55min
totalt
1t 30min

Kvikk Lunsj kake

Påskens sjokoladekake blir enda bedre når den pyntes med kvikklunsj og fargerike påskeegg Foto: PER ERVLAND

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (143 stemmer)
Bak en saftig sjokoladekake med fløyelsmyk glasur som rekker til mange.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pynt

1pose(r)
Egg(påskeegg)
2ss
Melis(siktet)
4stk
Sjokolade(Kvikk Lunsj)

Glasur:

130g
1.5ss
Kaffe(sterk)

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret og avkjøl litt. Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis med en mikser. Bland sammen de tørre ingrediensene Bland melken i det smeltede smøret.

  2. Bland sammen til en klumpfri deig. Smør en kakeform, ca. 24-26 cm i diameter og hell deigen i formen.

  3. Stek kaken på rist på nederste rille i ovnen ved 170 grader i ca. 55 minutter. Kjenn med en kakenål om kaken er gjennomstekt. Avkjøl på rist og legg kaken over på kakefat.

  4. Lag glasuren. Smelt smøret og avkjøl litt. Rør inn de andre ingrediensene og pisk lett sammen til en fløyelsmyk glasur. Er glasuren litt tynn kan den avkjøles litt og tilsettes litt mer melis.

  5. Fordel glasuren på og rundt kaken. Del hver Kvikk Lunsj-plate i stenger og fordel rundt kaken. Legg fargerike påskeegg over kaken og dryss gjerne på litt melis ved servering

Påskens sjokoladekake blir enda bedre når den pyntes med kvikklunsj og fargerike påskeegg Foto: PER ERVLAND

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (143 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN