Kylling med mais- og jordbærsalsa
Kylling med mais- og jordbærsalsa Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kylling med mais- og jordbærsalsa

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kylling med mais- og jordbærsalsa

Sommerlig grillmiddag med kylling marinert i hjemmelaget glaze, og mais-, agurk- og jordbærsalsa, Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Her har vi penslet kyllingen med en hjemmelaget glaze, men det finnes også mange du kan kjøpe ferdig.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Glaze

1ts
1ts
Koriander(malt)
1ts
1klype(r)

Jordbærsalsa

0.5stk
200g
0.5stk
Rød chili(hakket)
1stk
Rødløk(finhakket)
3stk
Vårløk(finsnittet)

Servering

1pakke(r)
1beger
Yoghurt(naturell)
1glass
0.5glass

SLIK GJØR DU

  1. Begynn med salsaen. Skjær agurk og jordbær i små biter. Bland alle ingrediensene til salsaen. Varm brødet ved 225° noen minutter.

  2. Bland glazen. Vask og tørk kyllingen. Pensle med olje, og grill dem noen minutter på hver side. Strø på salt, og pensle med glazen når du griller og etterpå når kjøttet akkurat er ferdig gjennomstekt.

  3. Skjær kyllingfiletene i skiver. Server kylling med salsa, tortillabrød, salat, yoghurtsaus, tacosaus og jalapenos.

Sommerlig grillmiddag med kylling marinert i hjemmelaget glaze, og mais-, agurk- og jordbærsalsa, Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN