nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
50min
Kyllingfilet fylt med ost, skinke og spinat
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
50min
Kyllingfilet fylt med ost, skinke og spinat
Alle liker kyllingfilet, og det lyse delikat kjøttet kan varieres på utallige måter. Her er filetene fylt med ost, skinke og spinat og servert med tomatsaus.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°. Skjær et snitt i siden på kyllingfiletene. Hakk skinken.
Stek spinaten myk i litt olivenolje, krydre med salt og pepper og la det renne av på kjøkkenpapir.
Fordel osten, skinke og spinatrøre i filetene og brett sammen. Fest med tannpirkere.
Strø salt og pepper på filetene og stek dem i en stekepanne rundt det hele i litt olivenolje. Etterstek i ovnen i 15–20 minutter.
Hakk løk og hvitløk. Hell tomatene og tomatjuicen i en kjele og varm forsiktig sammen med olivenolje, løk, hvitløk, balsamicoeddik og honning. Smak til med salt og pepper.
Skjær filetene i skiver og server sammen med tomatsausen.
Pynt med fersk timian. Kokt pasta er godt å servere til.