Kyllingfilet med rotgrønnsaker og fetaost
Kyllingfilet med rotgrønnsaker og fetaost Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Kyllingfilet med rotgrønnsaker og fetaost

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Kyllingfilet med rotgrønnsaker og fetaost

NORSK KYLLING: Servert med frisk fetaost og rotgrønnsaker.

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.2 (4 stemmer)
Saftig, norsk kyllingfilet på sitt beste, servert med salat av gode rotgrønnsaker. Det slår aldri feil! Ingefær, rosenkål og fetaost gjør salaten ekstra spennende, og gir en frisk og deilig smak.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Kyllingfilet(à 120 gram)
0.5ts
3stk
1stk
Rødbete(eventuelt to små)
250g
Rosenkål(i skiver)
1ts
Ingefær(revet)
2ss
Bladpersille(grovhakket)
1stk
Lime(saften)
0.5ts

SLIK GJØR DU

  1. Skrell gulrot og rødbete. Riv først gulrot grovt på et rivjern og ha det i en bolle. Riv deretter rødbete over på en tallerken og sett den til side. 

  2. Rødbeter er veldig fargesterke og vil garantert sette farge på både fingre og fjøl. Bruk derfor engangshansker og legg et ark matpapir på fjøla når du skal skrelle og rive rødbeter.

  3. Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Ha margarin i en varm stekepanne og brun kyllingfileter i 2 minutter på hver side. 

  4. Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter. Legg kyllingfiletene over på en fjøl mens du steker kål.

  5. Fres rosenkål raskt i stekepannen til den er mør. Ha den over i bollen sammen med revet gulrot. Bland også inn ingefær, persille, olivenolje og limesaft. Vend inn revet rødbete og smak til med salt og pepper.

  6. Anrett salaten på tallerkener eller et stort fat, legg på kyllingfilet i skiver og smuldre over fetaost.  

NORSK KYLLING: Servert med frisk fetaost og rotgrønnsaker.

Foto: matprat.no / Mari Svenningsen

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.2 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN