Kyllinggryte med løpstikke
Kyllinggryte med løpstikke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Kyllinggryte med løpstikke

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Kyllinggryte med løpstikke

KYLLINGGRYTE: Arne Brimi er bevisst på gode råvarer, og når det gjelder kylling, foretrekker han gjerne lår av den gode Liveche-kyllingen.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

3.5 (8 stemmer)
Brimi er bevisst på gode råvarer, og når det gjelder kylling, foretrekker han gjerne lår av den gode Liveche-kyllingen, som blant annet er fôret opp på løpstikke. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Kyllinglår(gjerne Liveche-kylling)
Smør(til bruning)
2dl
Kyllingkraft (hønsebuljong)(ca. 0.5 buljongterning)
1bunt
Løpstikke(liten bunt eller en stor grein)

SLIK GJØR DU

  1. Brun kyllinglårene i panne først, og legg dem så over i gryta. 

  2. Ha i oppskårede grønnsaker og hell på eplesaft, vin og kyllingkraft.

  3. Legg rikelig med løpstikke på toppen. Har du ikke det, så bruk litt ekstra purre 

  4. Kok kyllinggryta i rundt 40 minutter, og smak til med salt og pepper før servering.

KYLLINGGRYTE: Arne Brimi er bevisst på gode råvarer, og når det gjelder kylling, foretrekker han gjerne lår av den gode Liveche-kyllingen.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

3.5 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN