Kyllinglår med gnocchi Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllinglår med gnocchi

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllinglår med gnocchi

Saftig rett med kylling og tilbehør av potet. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.7 (7 stemmer)
Gnocchi kan lages på forhånd og av­kjøles. Kok opp gnoc­chiene på nytt eller stek dem i litt smør. Alternativt kan gnocchiene ­kjøpes ferdig og kokes etter anvisning på pakken.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)

Hjemmelaget gnocchi

600g
Potet(melne)
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Legg grillede kyllinglår i en ildfast form og varm dem i ca. 15 minutter ved 200°. Tilsett småtomater og la dem være med de siste 5 minuttene.

    Kok potetene uten salt til de er møre. Skrell og mos dem. Bland de moste ­potetene med mel og salt. Lag en grop i deigen og legg i eggeplommene. Kna alt sammen til en smidig deig. Rull ­deigen til lange pølser og skjær dem
    i ca. 2 cm lange biter. Trill dem til små kuler. Kok gnocchiene i lettsaltet vann til de flyter opp.

    Server kyllinglårene med gnocchi og cherrytomater.

Saftig rett med kylling og tilbehør av potet. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.7 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN