nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllinglår med gnocchi
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllinglår med gnocchi
Gnocchi kan lages på forhånd og avkjøles. Kok opp gnocchiene på nytt eller stek dem i litt smør. Alternativt kan gnocchiene kjøpes ferdig og kokes etter anvisning på pakken.
DETTE TRENGER DU
PERSONER6stk
1pakke(r)
SLIK GJØR DU
Legg grillede kyllinglår i en ildfast form og varm dem i ca. 15 minutter ved 200°. Tilsett småtomater og la dem være med de siste 5 minuttene.
Kok potetene uten salt til de er møre. Skrell og mos dem. Bland de moste potetene med mel og salt. Lag en grop i deigen og legg i eggeplommene. Kna alt sammen til en smidig deig. Rull deigen til lange pølser og skjær dem
i ca. 2 cm lange biter. Trill dem til små kuler. Kok gnocchiene i lettsaltet vann til de flyter opp.
Server kyllinglårene med gnocchi og cherrytomater.