Kyllinglasagne
Kyllinglasagne Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kyllinglasagne

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kyllinglasagne

Kjempegod lasagne med kylling, spinat, cottage cheese og fetaost. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (6 stemmer)
I stedet for å lage en hvit saus har vi her brukt cottage cheese mellom lagene i denne lasagnen med kylling.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Kylling(ferdig grillet)
0.5stk
1ss
Smør(til steking)
500g
Spinat(fryst og tint)
1klype(r)
1klype(r)
1.5dl

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°. La cottage cheesen renne av i en sil. Del kyllingkjøttet i mindre biter.

  2. Skrell og hakk purreløk og hvitløk. Stek dem myke i en panne med smør eller olje. Tilsett spinaten, cottage cheese og buljong. Smak til med salt og pepper.

  3. Legg lasagneplater, kylling, halvparten av fetaosten og spinatsausen i en smurt ildfast form på ca. 20 x 30 cm og ca. 8 cm dyp.

  4. Avslutt med spinatsaus, revet ost og halvparten av fetaosten. Stek formen midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  5. Server med salat, tomater, rødløk og spirer.

Kjempegod lasagne med kylling, spinat, cottage cheese og fetaost. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN