Kyllingpai med skinke
Kyllingpai med skinke Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
55min
totalt
1t 30min

Kyllingpai med skinke

nivå
Lett
aktiv
55min
totalt
1t 30min

Kyllingpai med skinke

Kyllingpai fylt med røkt skinke, paprika og purreløk. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
I stedet for å lage deigen selv, kan du kjøpe ferdig pai- eller pizzadeig fra kjøledisken. Da lager du pai i en fei.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

0.5stk
Kylling(grillet, eller en filet, stekt)
1stk
Purreløk(i strimler)
1stk
Paprika(rød, i små strimler)
150g
Skinke(røkt)
2.5dl
3stk
1ts
Sennep(sterk)
1ts
1klype(r)

Paideig

130g
2ss

SLIK GJØR DU

  1. Kjør paideigen raskt sammen i en kjøkkenmaskin. Kjevle ut og kle en paiform, ca. 26 cm i diameter. Prikk bunnen med en gaffel. Sett paiformen i kjøleskapet i ca. 20 minutter.

  2. Sett ovnen på 200°. Skjær kyllingkjøttet i strimler. Stek purreløk, paprika og skinke i smør.

  3. Forstek paiskallet midt i ovnen i 10 minutter.

  4. Legg osten i paiskallet og fordel skinkeblandingen og kyllingbiter over. Pisk sammen fløte, egg, sennep, salt og pepper og hell det over.

  5. Stek paien i ca. 45 minutter til den får fin farge og fyllet har stivnet.

  6. Server med en grønn salat.

Kyllingpai fylt med røkt skinke, paprika og purreløk. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN