Kyllingpasta med chili Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kyllingpasta med chili

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kyllingpasta med chili

Pasta med stekt kylling og masse frisk rød chili. En sterk rett, du kan tilpasse, som varmer godt til middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Pasta kommer i mange morsomme fasonger, så her er det bare å velge og vrake. I stedet for pinjenøtter kan du bruke andre typer nøtter som du rister lett i tørr, varm panne.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ss
Smør(til steking)
1stk
Rød chili(ta mindre hvis du vil ha en mildere middag)
1dl
1ts
1klype(r)
400g
Pasta(kokt)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken

  2. Strimle kyllingen og stek den raskt i smør. Rens chili for frø og hinner og del i biter. Ha i chili, crème fraîche, vann og kyllingfond med de stekte kyllingbitene.

  3. La det småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

  4. Kok opp bønner raskt i kokende, lettsaltet vann.

  5. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne.

  6. Server kyllingen med kokt pasta og bønner. Strø over pinjenøtter og pynt evt med chili.

Pasta med stekt kylling og masse frisk rød chili. En sterk rett, du kan tilpasse, som varmer godt til middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN