Kyllingsalat med couscous og rucola
Kyllingsalat med couscous og rucola Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Kyllingsalat med couscous og rucola

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Kyllingsalat med couscous og rucola

Lun kyllingsalat med couscous og rucola. Passer både til lunsj og middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kos deg med kyllingsatal med couscous og rucola. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Stek kyllingfileter i smør i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter. Strø på salt og pepper

  2. Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg på lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.

  3. Ta ut kjernehuset på epler og skjær dem i skiver. Del over rødløk og skjær hver halvdel i skiver. Grovhakk en pakke rucolasalat og bland med couscous, epler, løk og fetaost i biter.

  4. Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en kyllingfilet delt i to på hver tallerken. Rør hakkede soltørkede tomater i rømme og server som dressing til salaten.

Lun kyllingsalat med couscous og rucola. Passer både til lunsj og middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN