Kyllingspyd med Cæsarsalat Oppskrift
nivå
Vanskelig
totalt
1t

Kyllingspyd med Cæsarsalat

nivå
Vanskelig
totalt
1t

Kyllingspyd med Cæsarsalat

EN ARTIG VRI: Slik kan du også servere cæsarsalaten.

Foto: matprat.no

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Server kyllingspyd rett fra grillen til Cæsarsalaten. Sommerlig og delikat.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Cæsarsalat

0.25ts
Svart pepper(kvernet)
50g
Parmesan(fersk)
1stk
Romanosalat(salathode)
3stk

SLIK GJØR DU

  1. Lag grillsausen ved å finhakke hvitløk og chilipepper og frese det i litt olje i en stekepanne. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke litt inn til en kraftig saus.

  2. Skjær kyllingfiletene i biter og tre dem på spyd. Pensle med litt av hoi-sin sausen. Har du tid, kan du la kyllingbitene marinere en stund i hoi-sin sausen før du griller/steker dem. Pass på at varmen ikke er for sterk slik at kjøttet blir brent. Stek spydene i panne eller på grill noen minutter på hver side. Pensle med mer saus under steking. Husk å legg grillspyd av tre i vann i minst 20 minutter før grilling, slik at de ikke tar fyr.

  3. Bland hvitløk, eggeplommer, pepper, sennep og limejus i en matprosessor. Tilsett 1 dl av olivenoljen i en tynn stråle, som når du lager majones.

  4. Vask, tørk og riv salaten i biter. La noen blader være hele. Ha salaten i en salatbolle, eventuelt i porsjonsboller, og hell over dressingen. Topp med tynne skiver parmesanost.

EN ARTIG VRI: Slik kan du også servere cæsarsalaten.

Foto: matprat.no

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN