Kyllingspyd og melonsalsa
Kyllingspyd og melonsalsa Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kyllingspyd og melonsalsa

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kyllingspyd og melonsalsa

Server gjerne litt crème fraîche til retten, gjerne smakt til med mango chutney. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

En fruktig melonsalsa er godt til nesten alt som grilles.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1kg
Potet(ferske)
1ts
2ss
Oregano(tørket)

Kyllingspyd

1ts
1klype(r)

Melonsalsa

600glass
Vannmelon(gjerne med andre sorter)

SLIK GJØR DU

  1. Vask potetene, og bland dem med olje, salt og oregano. Stek dem i ovnen i 40 minutter ved 200°.

  2. Skrell og skjær meloner i små biter. Skjær vårløken i strimler og hakk rødløken. Del chili i to på langs, og skarp ut frø og hinner. Skjær den i biter. Bland alt med olje og limesaft.Skrell og skjær meloner i små biter. Skjær vårløken i strimler og hakk rødløken. Del chili i to på langs, og skarp ut frø og hinner. Skjær den i biter. Bland alt med olje og limesaft.

  3. Bland olje og soyasaus. Skjær kjøttet i biter og træ det på spyd. Pensle kjøttet med oljeblandingen. Grill spydene ca. 5 minutter på hver side. Snu på spydene under stekingen.

  4. Server spydene med melonsalaten og stekte nypoteter.

Server gjerne litt crème fraîche til retten, gjerne smakt til med mango chutney. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN