Kyllingwok med grønnsaker
Kyllingwok med grønnsaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Kyllingwok med grønnsaker

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Kyllingwok med grønnsaker

God kyllingwok med grønnsaker Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.2 (7 stemmer)
At kyllingwok er populært er ikke rart! Rettene er lette å lage og kan varieres med mange typer grønnsaker. Ferdige woksauser er glimrende å bruke, så blir det enkelt å lage en god wok.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Kyllingfilet(i strimler)
3stk
0.5stk
1pose(r)
1pose(r)
Soyasaus(woksaus|\)
0.5ts

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kyllingfilet i strimler. Skrell gulrot og kutt grønnsaker opp i biter.


  2. Kok ris etter anvisning på pakken.


  3. Varm olje i en wokpanne eller stor stekepanne med høye kanter.


  4. Stek kyllingstrimlene i 2 ss olje ved høy temperatur, gjerne i små porsjoner. Sett til side.


  5. Varm opp 1 ss olje, og stek grønnsakene raskt under omrøring. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkererter til slutt. Tilsett kyllingen.


  6. Ha i woksausen, bland forsiktig om og varm opp. Smak til med salt og pepper.


  7. Server woken nylaget og med kokt ris.

God kyllingwok med grønnsaker Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.2 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN