nivå
Lett
totalt
20min
Laks- og mangoceviche med avokado
nivå
Lett
totalt
20min
Laks- og mangoceviche med avokado
Ceviche er en meksikansk måte å marinere fisk i lime- og sitronsaft. Fisken får en kokeprosess på grunn av syren, så selv om den ikke er kokt, så er den kokt likevel!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Vask og tørk laksefileten. Ha laksebitene i en bolle. Hell over halvparten av limejuicen og bland godt. La gjerne laksen stå i kjøleskapet i 2–4 timer.
Bland avokado, laks, mango, vårløk, koriander og chili i en bolle. Hell over olivenolje og resten av limejuicen og krydre med salt og pepper. Ha i litt sukker, smak til med mer om nødvendig. Det er ikke meningen at du skal smake sukkeret.
Dryss over halvparten av korianderen, bland godt og dryss over resten ved servering.