Laks, reker og asparges
Laks, reker og asparges Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Laks, reker og asparges

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Laks, reker og asparges

Sommerens reker servert med laks og knallgrønn asparges. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Deilig salat som blir et helt måltid servert med ris.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1bunt
0.5kg
Reker(med skall)
1stk
Paprika(gul)
500g
Laks(filet)
1ss
Smør(til steking)
1klype(r)
1klype(r)
2stk
Avokado(i biter)

Saus med rogn

0.5dl
Dill(eller gressløk, hakket)
0.5dl
Rødløk(finhakket)
1boks(er)
Rogn(rød, cirka 80 g)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Rør først sammen rømme, majones, urter, løk og sitronsaft. Vend i rogn og smak til med salt. Pepper og sitronsaft. Pynt med dill.

  2. Kok risen etter anvisning på pakken. Drypp olje over den kokte risen og bland med hakket dill og la det avkjøles.

  3. Rens reker og skjær paprika i strimler. Brekk av den nederste delen av aspargesen og stek dem lett i smør.

  4. Skjær laksen i små biter og strø på salt og pepper. Stek bitene forsiktig i smør til de er akkurat gjennomstekte.

  5. Fordel spinat, avokado, asparges, laks og reker over risen. Server straks med sausen.

Sommerens reker servert med laks og knallgrønn asparges. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN