Laksepai med pepperrot Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Laksepai med pepperrot

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Laksepai med pepperrot

Laksepai med spinat, kremost med pepperrotsmak, røkelaks og vellagret ost. En ekstra mettende og smakfull pai som er kjempefin som gjestemat også! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

4.3 (9 stemmer)
En ekstra mettende og smakfull pai som er kjempefin som gjestemat også! Du lager lett din egen pepperrotost av en pakke kremost naturell iblandet revet pepperost etter smak.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Paideig

0.5ts
1stk
1ss

Fyll

3stk
1dl
1ts
1klype(r)
2dl
Spinat(fryst)
1pakke(r)
Kremost(med pepperrotsmak)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Smuldre mel og fiberhusk med smøret. Bland i resten av ingrediensene, og arbeid raskt sammen deigen.

  2. Trykk ut deigen i en paiform. Prikk deigen med en gaffel, og forstek i 10 minutter.

  3. Pisk egg, fløte, melk, krydder, salt og pepper i en bolle. Fordel spinat i paibunnen, og smør på pepperrotosten. Strimle laksen og legg den over. Hell på egg- og fløteblandingen, og strø over revet ost.

  4. Stek i midten av ovnen i ca. 30 minutter. Topp paien med ferske urter før servering. 

Laksepai med spinat, kremost med pepperrotsmak, røkelaks og vellagret ost. En ekstra mettende og smakfull pai som er kjempefin som gjestemat også! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose
Fisk

Oppskrift

Vurdering

4.3 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN