Laksesalat med avokado og melon Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min

Laksesalat med avokado og melon

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min

Laksesalat med avokado og melon

Laksesalat med avokado, melon, sitronsaft, hakket basilikum og hjemmelaget dressing av gresk yoghurt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (2 stemmer)
Salaten er deilig å spise som en enkel smårett med hjemmelaget dressing, eller du kan ta den med i lunsjboksen. Ferskt brød er godt ved siden av.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Laks(filet, uten skinn og bein)
1ts
2ts
Solsikkeolje(til steking)
0.25stk
1ts
Basilikum(hakket)

Dressing

3ss
Yoghurt(gresk)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til )

SLIK GJØR DU

  1. Skjær laksen i små ­terninger, og stek dem lett i olje på middels varme. Fisken skal ikke bli brun, bare så vidt gjennomstekt. Dryss på salt og pepper, og avkjøl.

  2. Skjær avokado og melon i små terninger og bland med sitronsaft. Bland inn fisk og basilikum, og fordel salaten i to plastskåler.

  3. Rør sammen dress­ingen, og smak den til med salt og pepper. Ha dressingen i en liten skål for seg. Spis brød til.

Laksesalat med avokado, melon, sitronsaft, hakket basilikum og hjemmelaget dressing av gresk yoghurt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN