nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
35min
Lammekoteletter med caponata
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
35min
Lammekoteletter med caponata
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.8 (3 stemmer)
Caponata er en siciliansk rett som bruker å bli servert enten som salat eller som en siderett.
SLIK GJØR DU
Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
Salt auberginen i 20 minutter og vask og tørk den med papir. Kutt så i grove treninger (2x2 cm). Stek auberginene i olivenolje i en kjele.
Vask og rens paprika, løk og stangselleri. Kutt dem i grove terninger og stek det i en stekepanne til de begynner å bli brune.
Ha deretter i kapers, eddik og sukker. Bland alt sammen med grovhakkede tomater og aubergine i kjelen og la alt surre i 4–5 minutter. Caponata serveres romtemperert.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.8 (3 stemmer)