Lammekoteletter med hummus
Lammekoteletter med hummus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
45min

Lammekoteletter med hummus

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
45min

Lammekoteletter med hummus

Grillet lammekoteletter med frisk urteblanding. Server med fyldig humus av kikerter, tahini, gresk yoghurt og hvitløk. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

4 (1 stemmer)
Lammekoteletter er supergodt på grillen og bør ikke være helt gjennomstekte. Hummusen er en fyldig og smakfull kikertrøre, som er perfekt å servere til grillet lammekjøtt. Kjøp ferdige nanbrød som varmes på grillen og serveres til.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

8stk
Kotelett(av lam)
2stk
Sitron(revet skall )
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)
2fedd
Hvitløk(hakket)

Humus

200g
Kikerter(hermetiske)
2ss
Tahini(kan sløyfes)
2ss
Yoghurt(gresk yoghurt)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til )

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen hvitløk, sitronsaft og -skall, timian, salt og pepper. Tørk kjøttet godt, og gni blandingen godt inn i lammekotelettene. La dem ligge i ca. 30 minutter.

  2. Kjør alle ingrediensene til hummusen sammen til alt er godt blandet, gjerne i en blender, og smak til.

  3. Når grillen er varm, grilles kotelettene i ca. 5 minutter på hver side, alt etter hvor mye du ønsker kotelettene stekt. Lammekoteletter kan gjerne være litt rå i midten.

  4. Server kotelettene med hummus, nanbrød og gjerne en frisk salat.

Grillet lammekoteletter med frisk urteblanding. Server med fyldig humus av kikerter, tahini, gresk yoghurt og hvitløk. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

4 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN