Lars Barmens lammefilet med byggrynsrisotto
Lars Barmens lammefilet med byggrynsrisotto Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t

Lars Barmens lammefilet med byggrynsrisotto

nivå
Lett
aktiv
45min
totalt
1t

Lars Barmens lammefilet med byggrynsrisotto

Lars Barmens lammefilet med byggrynsrisotto

Foto: Kagge forlag

Inneholder

Gluten
Laktose

Vurdering

Lars Barmens lammefilet med byggrynsrisotto - hentet fra boka "Norsk mat med ny vri" (Kagge forlag)

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Start med risottoen: Rens og finhakk løk, ingefær, chili og hvitløk, og fres i en kjele med olivenolje. Tilsett byggryn og tomatpuré, og fres videre i 2 minutter. Tilsett vann eller kraft til det dekker og kok i 35 minutter på svak varme. Tilsett parmesan og smak til med salt og pepper. 

  2. Krydre lammefileten med salt og pepper. Varm en stekepanne med olje og brun filetene på sterk varme. La filetene hvile på et lunt sted i 10 minutter. 

  3. Legg risottoen på tallerkener. Skjær opp lammefileten og anrett sammen med risottoen. Pynt med litt timian. 

Lars Barmens lammefilet med byggrynsrisotto

Foto: Kagge forlag

Inneholder

Gluten
Laktose

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN