Lettbakte sjokolade- og peanøttruter
Lettbakte sjokolade- og peanøttruter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 15min

Lettbakte sjokolade- og peanøttruter

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 15min

Lettbakte sjokolade- og peanøttruter

Knasende sjokolade- og peanøttruter med sirup, cornflakes og kokosmasse. Rutene er enkle å bake og smaker veldig godt til en kopp kaffe. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (131 stemmer)
Disse knasende godbitene er riktig enkle å bake. Lag kaken glutenfri ved å kjøpe cornflakes som er helt ren. Rutene holder seg et par dager i romtemperatur.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kle en avlang form, ca. 20 ganger 30 cm, med bakepapir.

  2. Bland peanøttsmør, sukker og sirup i en tykkbunnet kjele. Kok opp under omrøring.

  3. Knus cornflakesene lett. Ta kjelen av varmen og rør i cornflakes og kokos.

  4. Fordel røren i formen.

  5. Smelt sjokoladene hver for seg over vannbad eller i mikroovnen.

  6. Fordel først lys sjokolade over kaken og drypp så på mørk sjokolade. Lag et mønster ved hjelp av en slikkepott.

  7. Sett kaken til avkjøling og skjær så i biter.

Knasende sjokolade- og peanøttruter med sirup, cornflakes og kokosmasse. Rutene er enkle å bake og smaker veldig godt til en kopp kaffe. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (131 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN