Løkmarmelade Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Løkmarmelade

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Løkmarmelade

LØKMARMELADE: Prøv den sammen med ost, eller som tilbehør til forskjellig kjøtt eller en god bratwurst.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.9 (6 stemmer)
Dette er kjempegodt! Prøv marmeladen sammen med ost, eller som tilbehør til forskjellig kjøtt eller en god bratwurst. Du kan justere søtsmaken ved å bruke litt mindre honning.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)
2ss
Sennep(grov)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær løken i små terninger og brun den i oljen på medium varme i ei panne til den er lysebrun. 

  2. Ha på honningen og eddiken. Kok litt inn, og ha så i smøret.

  3. Trekk panna til siden og ha i sennepen. Smak til med salt og pepper til slutt. Hvis du legger løkmarmeladen på glass som er sterilisert og hermetisk lukket, kan den oppbevares i flere måneder. Ellers holder marmeladen seg en ukes tid i kjøleskap i en godt lukket boks.

LØKMARMELADE: Prøv den sammen med ost, eller som tilbehør til forskjellig kjøtt eller en god bratwurst.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.9 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN