Lune poteter med sprø spekepølse
Lune poteter med sprø spekepølse Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Lune poteter med sprø spekepølse

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Lune poteter med sprø spekepølse

Lag nypotetene sammen med salte kjøttsmaker. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (1 stemmer)
Dette er en enkel og sommerlig rett som passer både til lunsj og middag. I stedet for spekepølse kan du bruke skinke eller fenalår. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Pølse(spekepølse)
1ss
Sennep(grov)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær spekepølsa i tynne skiver, og stek i tørr panne på middels varme til pølseskivene er sprø og crispy.

  2. Ha litt vann, smør og sennep i ei panne. Vannet skal bare stå 1 cm opp i panna. Ha i potetene og kok opp. Kok til potetene er møre. Ha i løken mot slutten. Når vannet koker ut, og potetene så smått begynner å steke, heller du på litt ekstra vann.

  3. Bland de lune potetene og løken sammen med sprøstekt spekepølse. Dryss over finhakket gressløk.

Lag nypotetene sammen med salte kjøttsmaker. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN