Lutefisk med chorizo Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Lutefisk med chorizo

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Lutefisk med chorizo

Deilig chorizo som frisker opp lutefisken. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

Denne er veldig god å ha på tapasbordet.     

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Lutefisk(dampet)
100g
Grønne erter(Frosne grønsakserter)
4stk
Aprikos(tørket)
2ss
Gressløk(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp erter med litt vann og en spiseskje smør. Kjør ertene til puré i hurtigmikser. Ha ertepureen tilbake i kasserollen og hold den varm.

    Skjær chorizopølse og aprikos i små biter. Fres pølsebitene i smør og tilsett aprikos. Bland til slutt inn gressløken.

    Legg lutefisk i porsjonsskåler og legg på litt av ertepureen og chorizoblanding på toppen.

Deilig chorizo som frisker opp lutefisken. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN