Mapo lutefisk
Mapo lutefisk Oppskrift
nivå
Lett
totalt
30min

Mapo lutefisk

nivå
Lett
totalt
30min

Mapo lutefisk

RESTER AV LUTEFISK: Gi lutefisken en asiatisk vri. 

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Gluten
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.7 (4 stemmer)
MAPO: En ny måte å spise lutefisk på. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Lutefisk(rester)
1stk
Vårløk(finhakket)
1stk
Fennikel( i terninger)
1stk

Maposausen

1stk
Løk (kepaløk)(i terninger)
2stk
Stilkselleri (stangselleri)(stilker i terninger)
2stk
Hvitløk(fedd finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Stek medisterdeigen gyllen, som en tacokjøttdeig. Tilsett løk, stangselleri og fennikel, og tilslutt chili. Kutt opp vårløken, og ha den hvite delen av vårløken i blandingen.

  2. Tilsett soyasaus og østerssaus. Sett ned varmen til medium lav, og tilsett panang.

  3. Kok alt sammen, og smak til med eventuelt litt salt. Rett før servering tilsettes den grønne delen av vårløken, finhakket.

RESTER AV LUTEFISK: Gi lutefisken en asiatisk vri. 

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Gluten
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.7 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN