Marengskake
Marengskake Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Marengskake

nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min

Marengskake

Nydelig marengskake Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Ingenting smaker like godt som nydelig margenskake drysset med melis.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret, ta det av varmen og rør inn lettrømme. Bland mel, mandler, vaniljesukker og bakepulver.


  2. Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Rør inn smørblandingen og de tørre ingrediensene. Bland godt slik at det ikke blir klumper. Del halvparten av jordbærene grovt og resten i skiver.


  3. Ha de grovhakkede bærene i deigen og hell den i en langpanne 20x30 cm, dekket med bakepapir. Fordel skivene av jordbær oppå. Knus marengsen og strø over deigen.


  4. Stek kaken midt i ovnen ved 160° i 30-40 minutter. Avkjøl i ca. 20 min. før den tas ut av langpannen.

Nydelig marengskake Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN