Marinert Edamer
Marinert Edamer Oppskrift
nivå
Lett
totalt
24t

Marinert Edamer

nivå
Lett
totalt
24t

Marinert Edamer

Marinert edamer med paprika, chili, hvitløk og gode urter tar seg godt ut på buffébordet Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (12 stemmer)
Et glass med marinert ost tar seg lekkert ut på buffébordet. Lag denne oppskriften et par dager i forveien så smaken setter seg skikkelig godt. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
1stk
Paprika(rød, finstrimlet)

Marinade

1stk
Rød chili(finstrimlet, uten frø)
1ss
1ss
1ss
Basilikum(finhakket)
1ss
Timian(hakket)
2fedd
Hvitløk(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Marinaden bør trekke minst et par dager før servering for å få mest mulig ut av smaken.

  2. Skjær osten i sukkerbitstore terninger. Prikk terningene med gaffel slik at marinaden kan trekke inn lettere.

  3. Bland ingrediensene til marinaden. Legg ost og paprika lagvis i et glass og hell marinaden over. Ha på lokk og la osten stå og trekke i marinaden et par døgn før servering.

Marinert edamer med paprika, chili, hvitløk og gode urter tar seg godt ut på buffébordet Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (12 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN