Mikset potetsalat med skjørost Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
30min

Mikset potetsalat med skjørost

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
30min

Mikset potetsalat med skjørost

En potetsalat med ulike typer poteter er spennende.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

2 (6 stemmer)
En potetsalat med ulike typer poteter er spennende, og Brimis gode og magre dressing med økologisk skjørost gir frisk smak.     

DETTE TRENGER DU

PERSONER
700g
Potet(ulike typer for eksempel ringerikspotet, fjellmandel og blå kongo)
2ss
Sennep(god, grov)
Hjertesalat(blader av, i biter)
Bønnespirer(evt reddik- eller kløverspirer)
1boks(er)
Skjørost(økologisk)

SLIK GJØR DU

  1. Kok de største potetene først i lettsaltet vann, og legg i mindre poteter halvveis i koketida.

  2. Del potetene i passe store biter. Bland sammen olivenolje, grov sennep og litt salt, og vend potetene godt inn i dette mens de er varme.

  3. Vend så inn en boks skjørost, Brimi bruker økologisk skjørost fra Røros, noen biter hjertesalat og en neve eller to med spirer. Server mens potetene er lune. 

En potetsalat med ulike typer poteter er spennende.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

Vurdering

2 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN