Minipaier med reker og asparges Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Minipaier med reker og asparges

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Minipaier med reker og asparges

Sommerpai med reker og grønn asparges. Toppet med crème fraîche og rogn. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)
Lekre rekepaier i små porsjonsformer gjør suksess på festen. Med fennikel, asparges og dill i fyllet er det en perfekt forrett. Du kan enten bruke ferdig paideig, eller benytte deg av grunnoppskriften du finner her.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Topping

1ss
Crème fraîche(til hver pai)
1glass
Rogn(rød)

Eggestand

0.5dl
3ts
Sennep(grovkornet)
1klype(r)
1klype(r)

Fyll

150g
Reker(renset)
1stk
Fennikel(liten)
1bunt
Dill(finklippet)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°.

  2. Trykk deigen ut i smurte former på et muffinsbrett, ca. 7 cm i diameter og ca. 3 cm dype.

  3. Del asparges i mindre biter, legg bort toppene. Rens og finhakk fennikel. Hakk dill. Bland grønnsakene og dillen med rekene i en bolle og fordel i paiskallet.

  4. Pisk sammen alle ingrediensene til eggestanden, krydre med salt og pepper. Hell blandingen over de fylte paiene. Del aspargestoppen og legg øverst i hver pai. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.

  5. Paiene kan nytes varme, lunkne eller kalde. Pynt med en skje crème fraîche og litt rød rogn.

Sommerpai med reker og grønn asparges. Toppet med crème fraîche og rogn. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN