Minipavlova med rosépepper
Minipavlova med rosépepper Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 10min

Minipavlova med rosépepper

nivå
Middels
aktiv
50min
totalt
1t 10min

Minipavlova med rosépepper

Fantastiske minipavlova med rosépepper Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

I stedet for å lage en stor marengskake, kan du lage porsjonskaker av marengsen. Marengsene kan du lage lang tid før de skal serveres. Oppbevar dem i tett boks.    

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt av gangen under fortsatt pisking til en stiv og blank masse. Pisk i eddik og maisenna.


  2. Legg 10 klikker av marengsen på bakepapir på stekeplate. Form til rundinger og lag en fordypning i midten.


  3. Sett platen inn i ovnen og senk varmen til 150°. Stek marengsene ca. 50 minutter uten å åpne ovnsdøren. Slå av varmen og la marengsene stå i ovnen til de er kalde.


  4. Pisk kremen stiv og smak til med sukker og vaniljesukker. Ved servering fylles marengsene med kremen, som pyntes med et dryss rosépepper og gjerne granateple-
    ­kjerner.

Fantastiske minipavlova med rosépepper Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN