nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
30min
Mørk sjokoladekake med krem
nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
30min
Mørk sjokoladekake med krem
Denne kaken blir best når den lages en dag på forhånd. Da forsterkes smaken, og konsistensen blir bedre.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hakk sjokolade. Smelt smør og sjokolade sammen på svak varme i en kjele.
Pisk egg og sukker luftig. Rør den avkjølte sjokoladeblandingen i eggedosisen.
Bland forsiktig i melet blandet med bakepulver. Hell deigen i en smurt form 24 cm i diameter.
Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter. Ikke stek kaken for lenge, den skal være kladdete i midten.
Skjær appelsinene i biter uten hinner og skall. Pisk fløten til krem.
Sikt over litt melis. Server kaken med appelsinsalat og krem. Pynt med sitronmelisse.