Myk kake med dumlekaramell
Myk kake med dumlekaramell Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Myk kake med dumlekaramell

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Myk kake med dumlekaramell

Denne er vanskelig å motstå! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Du kan strø kokosmasse (ca. ½ dl) over kaken i stedet for kokoschips.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Kle en bakeform, ca. 24 cm i diameter med bakepapir. Hakk sjokoladen grovt. Skjær dumblesjokoladen i 3 biter.

  2. Rør smør, sukker og brunt sukker porøst. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør dem forsiktig i deigen. Bland kakao, vaniljesukker, natron og hvetemel. Sikt det i deigen og bland lett til en glatt deig. Rør i kokosmasse, ¾ av hakket sjokolade og halvparten av dumblebitene. Rør om slik at bitene blir jevnt fordelt.

  3. Fordel deigen jevnt ut i formen. Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 30 minutter til den fortsatt er litt myk i midten.

  4. Ta kaken ut og strø over kokoschips og resten av dumblebitene og sjokoladebitene. Server kaken lunken sammen med lett pisket krem eller is.

Denne er vanskelig å motstå! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN