Nachos med bacon- og ostesaus
Nachos med bacon- og ostesaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Nachos med bacon- og ostesaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Nachos med bacon- og ostesaus

SYNDIG: Denne retten kan du virkelig kose deg med.

Foto: Erik Hannemann

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (33 stemmer)
Det høres godt ut, det ser godt ut og det smaker sykt godt. Perfekt når du har lyst på noe snacks eller en liten syndig middag.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pose(r)
Tortilla chip (nachos)(eller så mye du vil)
150g
Cheddar(revet)
1klype(r)
Cayennepepper(smak til)
1klype(r)
Salt(smak til)
10skiver
Bacon(eller 150 g baconterninger)

SLIK GJØR DU

  1. Stek bacon på bakepapir i ovn på 200 grader i cirka 12 minutter. Hakk det opp, hvis du ikke bruker baconterninger.

  2. Smelt smør i en kjele. Ha i melet. La det putre i 1 eller 2 minutter. Ha i melk, litt av gangen mens du visper sammen. Kok opp mellom hver gang du har i melk.

  3. Når sausen er tykk og jevn, smak til med salt og cayennepepper. Ha i osten og la det smelte. Sausen blir helt jevn om du lar osten smelte rolig og forsiktig.

  4. Rør inn baconbitene. Server sausen til nachos.

  5. Om du vil kan du varme opp nachosen på 100 grader i ovnen.

SYNDIG: Denne retten kan du virkelig kose deg med.

Foto: Erik Hannemann

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (33 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN