Nanbrød
Nanbrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
2t

Nanbrød

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
2t

Nanbrød

NANBRØD: Nanbrød er deilig tilbehør til indisk mat, curry og forskjellige småretter.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (33 stemmer)
Nanbrød er deilig tilbehør til indisk mat, curry og forskjellige småretter. Smaksett med det du liker, både hvitløk og koriander er nydelig. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
Melk(lun)
450g
Hvetemel(husk litt ektra til utbaking)
0.5ts
150g
Yoghurt(naturell)
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Hev til dobbel størrelse. 

  2. Del deigen i 6 emner, og kjevle dem ut som tynne pizzabunner.

  3. Stek på høy varme i pizzaovn, på stein i stekeovn eller i en tandooriovn hvis du har det! Du kan også steke dem i en tørr stekepanne. 

  4. Jeg penslet med masse smør som er kokt opp med finhakket hvitløk, og toppet med finhakket persille.

  5. Bland sammen melk, halvparten av sukkeret og gjæren.

  6. La den stå på et lunt sted i 15-20 minutter.

  7. Visp sammen yoghurt, egg, og olje, og bland det inn i gjærmiksen.

  8. Bland så alt godt sammen, helst i en kjøkkenmaskin i omlag 10 minutter. 

NANBRØD: Nanbrød er deilig tilbehør til indisk mat, curry og forskjellige småretter.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (33 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN