Nudelwok  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Nudelwok

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Nudelwok

Fargerik nudelwok med krepsehaler. Kjapp og veldig god middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Nudler trenger kort tilberedningstid. Denne woken smaker fortreffelig. I stedet for krepsehaler, kan du bruke reker eller scampi.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
5stk
1boks(er)
Sjøkreps(krepsehaler)
100g
Nudler(eggnudler)
0.5ts
2ss
Kruspersille(grovhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær løken i biter. Rens og skjær paprika i strimler.

  2. Skjær reddikene i fire og strimle kålen. Fres løk og grønnsaker i smør.

  3. Kok nudler etter anvisning på pakken, og la dem renne av. Bland nudler og krepsehaler med de stekte grønnsakene.

  4. Hell over crème fraîche og revet limeskall og la alt få et oppkok. Strø over persille ved servering.

Fargerik nudelwok med krepsehaler. Kjapp og veldig god middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN