Ole Martins eggerøre Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
10min

Ole Martins eggerøre

nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
10min

Ole Martins eggerøre

Silkemyk og velsmakende eggerøre, slik TV-kokken Ole Martin Alfsen lager den. 

Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (231 stemmer)
Ingen påske uten eggerøre. Her er Ole Martin Alfsens beste oppskrift på den gule klassikeren. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
8stk
Egg(romtempererte)
0.5ts
Salt(Ikke ha i for mye salt under tilberedelsen. Du kan heller ettersalte med flaksalt når røra er ferdig. )
1ts
Svart pepper(Smak til med nykverna pepper i sjenerøse mengder.)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk eggene godt sammen med gaffel. Ha en klype salt, ca. 1/2 ts i røra. Pass på varmen. Den skal være ved middels styrke.

  2. Tilsett melken og rør fra side til side helt til røra er i ferd med å sette seg. 

Silkemyk og velsmakende eggerøre, slik TV-kokken Ole Martin Alfsen lager den. 

Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (231 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN