Omelett i ovnen
Omelett i ovnen Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Omelett i ovnen

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min

Omelett i ovnen

RESTELUNSJ: Har du rester kan de fort bli en god lunsj hvis du prøver denne oppskriften på omelett.

Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (8 stemmer)
Dette er den enkle middagen du tyr til en ettermiddag når kjøleskapet er fylt opp av rester. Her er det bare fantasien som setter begrensningen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6stk
0.5beger
0.5ts
3stk
Potet(kokte)
3stk
Pølse(grillpølse)
1stk
Paprika(rød)
2ts
Basilikum(tørket)

SLIK GJØR DU

  1. Visp sammen egg, cottage cheese, kesam, salt og pepper. Ønsker du en glatt røre kan du kjøre den sammen med en stavmikser. 

  2. Kutt kokte poteter, pølser og paprika i terninger og ha det i eggeblandingen. Hell alt over i en stor ildfast form som er godt smurt.

  3. Strø over basilikum og sett formen midt i ovnen på 200 ºC i ca 20 minutter til eggeblandingen har stivnet.

  4. Tips: Dette er en typisk resteomelett, her er det bare å tilsette det man har av rester fra uken som er gått. F. eks kan man benytte kokte grønnsaker, kjøttrester og kokt pasta.

RESTELUNSJ: Har du rester kan de fort bli en god lunsj hvis du prøver denne oppskriften på omelett.

Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN