Orango Tango Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
5min

Orango Tango

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
5min

Orango Tango

ROOIBOS TE: Drinken inneholder både te og sitrusfrukter, serveres med et sukkertøy på toppen.

Foto: Merethe Hommelsgård

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (2 stemmer)
For mange år siden ble Adam MacDonald introdusert for kald Rooiboos te da han fikk smake denne alkholfrie drinken laget av Øyvind Rage, som nå er barsjef på Bristol Hotel. Rooiboos er en skikkelig hipster-ingrediens, men sammen med appelsinformulaen og fersk lime blir det en nydelig drink. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5cl
Isbiter(fyll et glass)

Appelsinformula

5dl
1stk
Appelsin(skallet)

SLIK GJØR DU

  1. Server med en liten kvast av mynte og et "Love Heart" drops.

  2. Ha i isbiter og rist godt i sju sekunder.

  3. Hell i de tre ingrediensene i en shaker.

  4. Sil drinken over knust is i et høyt glass.

  5. For å lage appelsinformulaen bruker du fersk appelsin juice og sukker. Like mengder blandet sammen. Ha i appelsinskallet og la det trekke i et døgn. Skallet tilsetter en bitterhet som gir denne blandingen det lille ekstra. Ta ut skallet etter det har gått en dag, og oppbevar kjølig.

  6. I selve drinken behøver du ikke mer enn tre centiliter, men lag en stor posjon med appelsinformula, så har du til flere drinker.

ROOIBOS TE: Drinken inneholder både te og sitrusfrukter, serveres med et sukkertøy på toppen.

Foto: Merethe Hommelsgård

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN