Ostepai med soltørket tomat og oliven  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 5min

Ostepai med soltørket tomat og oliven

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 5min

Ostepai med soltørket tomat og oliven

Pai er alltid godt. Kos deg med en mettende ostepai med soltørket tomat, oliven, cherrytomat, spekeskinke, pinjekjerner og frisk timian. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

4.5 (4 stemmer)
Dette er en mettende pai med deilig skinke, tomat og oliven på toppen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Garnering

6stk
Oliven(svarte)
6blad
Timian(fersk)

Paideig

100g
2ss
Vann(kaldt)

Fyll

3stk
0.5ts
2.5dl
Cheddar(revet)
1dl
Parmesan(revet)
4stk

SLIK GJØR DU

  1. Bland alle ingrediensene til paiskallet i en food prosessor og la maskinen gå til alt er samlet. La deigen ligge kjølig i ca. 30 minutter innpakket i plast.

  2. Kjevle deigen ut til den passer paiformen, 24 cm i diameter. Prikk bunnen med en gaffel.

  3. La den hvile i kjøleskapet i ca. 15 minutter. Forstek paiskallet ved 200° i 15 minutter.

  4. Visp sammen egg, fløte, salt og timian og hell eggblandingen i paiskallet. Legg revet ost og soltørkede tomater i paiskallet. La det stå i ovnen i 225° i 20 minutter.

  5. Strø på pinjekjerner mot slutten stekingen. Legg på oliven, skinke, tomater og timian ved servering.

Pai er alltid godt. Kos deg med en mettende ostepai med soltørket tomat, oliven, cherrytomat, spekeskinke, pinjekjerner og frisk timian. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

4.5 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN