Ostevafler med skinke
Ostevafler med skinke  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min

Ostevafler med skinke

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
40min

Ostevafler med skinke

Nydelige ostevafler med skinke. Server vaflene som et måltid med f.eks. spekeskinke eller røkelaks. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Vafler kan du spise som et måltid med f.eks. spekeskinke eller røkelaks. Noen vaffelhjerter kan du også servere som en forrett. Bytt gjerne noe av det fine melet med grovt hvetemel. Osten i vaflene gjør dem ekstra smaksrike. Oppskriften er ca. 8 plater. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2dl
2stk
5ss
Smør(smeltet)
0.5ts
Natron(eller bakepulver)
0.5ts
2dl
Hvitost (Gulost)(Jarlsberg eller Norvegia)

Tilbehør

8skiver
Spekeskinke(velg ønsket mengde)
1stk
Rødløk(finhakket)
1stk
Tomat(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Lag vaffelrøren og tilsett revet ost. La røren svelle i 15 - 20 minutter og stek vaflene. Avkjøl dem på rist.

  2. Legg 1–2 ss lettrømme på hver vaffelplate. Ha på skiver av spekeskinke, finhakket rødløk og evt. litt friske urter og tomater.

Nydelige ostevafler med skinke. Server vaflene som et måltid med f.eks. spekeskinke eller røkelaks. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN