Pai med pølser Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Pai med pølser

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t

Pai med pølser

Deilig pai med pølser som metter godt. Lett å lage, lett å like! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (33 stemmer)
Bruk pølser i denne paien og gjerne pølser med ekstra smak. Til denne oppskriften trenger du 1 porsjon pai grunndeig eller ferdig paideig. Her finner du oppskrift på paideig.     

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Paideig(Se link i ingress)
2stk
Pølse(gjerne litt sterke)
5stk
130g
Kremost(med urter)
1dl
3stk
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Lag paideig eller bruk ferdig deig. Trykk deigen ned i paiformen, dekk bunnen og også godt opp langs kanten. Sett formen ­kjølig ca. 15 minutter.

    Rens og hakk løken. Stek den lett i smør sammen med pølsene som er skåret i skiver og legg det i paibunnen. Skjær potetene i tynne skiver og legg dem i paiskallet.

    Visp sammen kremost, melk, egg, salt og pepper. Hell dette over paien.

    Stek paien i nedre del av ovnen ved 200 ° i ca. 30–40 minutter.

Deilig pai med pølser som metter godt. Lett å lage, lett å like! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (33 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN