nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t
Pai med pølser
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t
Pai med pølser
Bruk pølser i denne paien og gjerne pølser med ekstra smak.
Til denne oppskriften trenger du 1 porsjon pai grunndeig eller ferdig paideig. Her finner du oppskrift på paideig.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Lag paideig eller bruk ferdig deig. Trykk deigen ned i paiformen, dekk bunnen og også godt opp langs kanten. Sett formen kjølig ca. 15 minutter.
Rens og hakk løken. Stek den lett i smør sammen med pølsene som er skåret i skiver og legg det i paibunnen. Skjær potetene i tynne skiver og legg dem i paiskallet.
Visp sammen kremost, melk, egg, salt og pepper. Hell dette over paien.
Stek paien i nedre del av ovnen ved 200 ° i ca. 30–40 minutter.