Panna Cotta
Panna Cotta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t 30min

Panna Cotta

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
3t 30min

Panna Cotta

ITALIANO: En herlig frisk italiensk dessert.

Foto: matprat.no

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (4 stemmer)
Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Server den med bringebærsaus, da blir den litt syrlig og enda bedre.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Bringebærsaus

230g
Bringebær(frosne)
100g

SLIK GJØR DU

  1. Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.

  2. Snitt vaniljestang på midten, skrap ut innholdet.

  3. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestang og innholdet i den. Ta det av platen, ta ut vaniljestang, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering.

  4. Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den. Server desserten med litt frisk bærsaus og bjørnebær. Husk at desserten kan lages 1-2 dager før servering.

ITALIANO: En herlig frisk italiensk dessert.

Foto: matprat.no

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (4 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN